Het zorgprestatiemodel:

Vanaf 1 januari 2022 hanteren we in de GGZ een bekostigingsmodel: Het zorgprestatiemodel.

Wat dit voor u betekent kunt u hier downloaden (folder zorgprestatiemodel).

 

Coaching, de voor coaching geldende tarieven worden op aanvraag verstrekt.       

Voor tarieven supervisie/leersupervisie en leertherapie kunt u telefonisch of per mail contact met mij opnemen.

 

Afspraak gemist of te laat afgebeld

Een gemiste of te laat afgezegde afspraak (binnen 24 uur) wordt in rekening gebracht. Er geldt dan een tarief van €50. Deze kosten worden niet vergoed door je zorgverzekeraar en zal je zelf moeten betalen direct na de gemiste afspraak

 

Contracten met de zorgverzekeraars

Ik heb contracten met de hieronder vermelde zorgverzekeraars:

Zilveren Kruis; Achmea; OZF Achmea; Interpolis; FBTO; Avero Achmea; Nedasco/Caresco; IAK volmacht; Aevita; Turien&co; Pro Life; Agis; ZieZo; De Friesland; Take Care Now e.a, DSW, Stad Holland verzekeraar, In Twente zorgverzekeraar, ASR ,De Amersffoortse, Ditzo.

 

De onderstaande informatie is per 1 januari 2022 niet langer van toepassing:

Psychotherapie wordt volledig vergoed vanuit het basispakket van uw zorgverzekering. De kosten worden aan het eind van de behandeling, in ieder geval na één jaar, direct bij uw zorgverzekeraar gedeclareerd door mij, MITS ik een contract heb met betreffende verzekeraar (zie hieronder voor overzicht). Van uw zorgverzekeraar ontvangt u dan (voor zover van toepassing) een rekening voor uw eigen risico.

N.B.: het eigen risico geldt voor alle zorg die u heeft gebruikt in het betreffende jaar, ook bij andere zorgverleners, zoals artsen, tandarts, fysiotherapeut.

Ik werk ook  contractvrij wat betekent dat er geen contracten zijn afgesloten met de zorgverzekeraars.

Wanneer er sprake is van een diagnose die niet onder de verzekerde zorg valt of je kiest ervoor de behandeling geheel zelf te betalen is het tarief voor 2022. Je kan er ook voor kiezen om verzekerde zorg zelf te betalen. In dat geval betaal je 95% van de NZa tarieven. Deze tarieven zijn te vinden op de website van de NZa (http://www.nza.nl).

 

 

Tarieven